MNB Oktatási Klub Fenntarthatósági Esettanulmány Versenye 2021

MNB Oktatási Klub Fenntarthatósági Esettanulmány Versenye 2021

Indulj 2-3 fős csapatban az MNB Oktatási Klub Fenttarthatósági Esettanulmány versenyén és nyerd meg akár a 900 000 Ft-os fődíjat!

RÉSZT VENNÉL EGY ESETTANULMÁNY VERSENYEN? ÉRDEKEL A FENNTARTHATÓSÁG VILÁGA? SZÍVESEN VIZSGÁLNÁL MEG EGY MŰKÖDŐ CÉGET FENNTARTHATÓSÁGI SZEMPONTBÓL ÉS TENNÉL JAVASLATOKAT „ZÖLDÍTŐ” VÁLTOZTATÁSOKRA? KÉSZ VAGY SZAKEMBEREK ELŐTT BEMUTATNI AZ ÖTLETEIDET? HA NEM FÉLSZ A MEGMÉRETTETÉSRŐL, SZERVEZZ CSAPATOT ÉS INDULJ EL AZ MNB OKTATÁSI KLUB ESETTANULMÁNY VERSENYÉN!

A verseny 2 fordulóból áll. Az 1. (Válogató) fordulóban a résztvevőknek a jelentkezési időszakot követően kiadott esettanulmány megoldását kell elkészíteniük, amely egy vezetői összefoglalóból és egy prezentációból áll össze. A 2. (Döntő) fordulón az 1. fordulóban a Bizottság által legjobbnak ítélt 8-12 csapat vehet részt. A Döntőn a csapatoknak szóban kell előadniuk prezentációjukat a Bizottság előtt.

A verseny részletes szabályzatát ide kattintva éritek el.

Díjazás

 • Fődíj: nettó 900 000 Ft
 • Legjobb prezentáció különdíj: Tárgyi különdíj csapattagonként
 • Legjobb szakmai tartalom különdíj: Tárgyi különdíj csapattagonként
 • Leginnovatívabb ötlet különdíj: Tárgyi különdíj csapattagonként
 • A Bizottság által a Döntőben nyújtott teljesítmények alapján meghatározott kategória különdíja: Tárgyi különdíj csapattagonként
 • MNB Oktatási Klub hallgatói csapat különdíj: nettó 750 000 Ft csapatonként (feltétele, hogy a csapattagok mind az MNB Oktatási Klub tagjai legyenek)

Időzítés

 • Jelentkezési határidő: 2021. november 14. 23:59
 • Megoldás feltöltésének határideje: 2021. november 21. 23:59
 • Döntő: 2021. december 10.

Részvétel

A versenyen való részvétel ingyenes. A versenyre a magyarországi és külhoni, de magyar nyelvű képzést is indító felsőoktatási intézményben 2021/2022. tanév 1. (őszi) félévben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, alapképzésben (BA/BSc), mesterképzésben (MA/MSc), osztatlan képzésben, illetve doktori képzésben tanulmányokat folytató nappali vagy levelező munkarendű hallgatók vehetnek részt két (2), vagy három (3) fős csapatban. Továbbá, ugyanezen képzési formák esetén részt vehetnek a külföldi egyetemeken tanuló és ott aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, de magyar állampolgárságú hallgatók is.

Az esettanulmány versennyel kapcsolatos kérdéseket a protokoll@mnboktatasiklub.hu e-mail címen várjuk.

Csapatom
A következő személyes adatok hiányoznak a csapat létrehozásához:
  Meghívó

  kéri, hogy legyél a csapat tagja.

  Elfogadod a meghívást?

  Résztvevők