Challenge.on 2022

A jövő energiája

Challenge.on 2022

Vegyél részt a Challenge.ON villamosmérnök versenyen 3 fős csapatoddal és győzd meg lakókörnyezetedet a megújulóenergia-közösség hatékonyságáról! Fődíj: 750 000 Ft-os műszaki utalvány a csapatnak!

Villamosmérnök hallgatók figyelem! Idén is vár Titeket az év legizgalmasabb szakmai kihívása!

Vegyél részt az idei Challenge.ON versenyen, ahol a kétfordulós selejtező során a lakókörnyezetedben élőket kell meggyőznöd a megújulóenergia-közösségről szóló terveidnek hatékonyságáról. Mutasd meg lakótársaidnak, hogyan élhettek fenntarthatóan és válhattok energiafelhasználás tekintetében rugalmas fogyasztókká!

Az online selejtezőket követően a továbbjutott 12 csapat egy nagyszabású nívós döntőn teheti próbára tudását, ahol az innovatív gondolkodás mellett a gyorsaság és a rátermettség is szerepet kap. Végül a fináléban 3 csapat bizonyíthatja szakmai tudását az E.ON-os vezetőkből álló zsűri előtt.

A közös élmény- és tapasztalatszerzésen túl az első helyezett csapat egy 750 000 Ft értékű műszaki vásárlási utalványt is magával vihet!

Jelentkezés: A versenyre 3 fős csapatokban várjuk mérnökhallgatók és legfeljebb fél éve végzett frissdiplomások jelentkezését október 7-ig.

A verseny időzítése:

 • Regisztráció meghosszabbított határideje: 2022. október 7. éjfél
 • Online selejtező első forduló: 2022. október 4-10.
 • Online selejtező második forduló: 2022. október 10-17.
 • Élő döntő: 2022. október 27., Budapest
Csapatom
A következő személyes adatok hiányoznak a csapat létrehozásához:
  Meghívó

  kéri, hogy legyél a csapat tagja.

  Elfogadod a meghívást?

  Résztvevők