Bank to the Future 2021

Design Sprint online játék fejlesztő verseny BME-s diákoknak

Bank to the Future 2021

BME-s vagy? Jelentkezz online játék fejlesztő versenyünkre 3-4 fős csapatoddal. Fődíj: 2 millió Ft

Úgy gondolod, hogy a pénzügyek világa a fiatalok számára is vonzó? Érdekel a webalapú játékfejlesztés? Van egy jó pénzügyi tudatosságot fejlesztő játékötleted? Készíts pénzügyi tudatosságot fejlesztő játékot fiatalok számára az MNB és a BME közös szervezésű versenyén!

 

Verseny menete

A BME és az MNB közös célja, hogy a BME hallgatóit ösztönözze a különböző diszciplinák egyesítésére, a csapatmunkára. A verseny célja egy, a fiatalok pénzügyi tudatosságának növelését támogató, a célközönség (8-14 éves általános iskolás diákok) számára izgalmas webalapú játék fejlesztése, amely webview-s megoldással megfelelően integrálható az MNB már meglévő mobilapplikációjába, az MNB Digitális Diákszéfbe.

A verseny kétfordulós:

 1. Online selejtező: elsőként egy online szakmai kvízjáték megoldása a feladat és ezt követően lehet feltölteni az ötletet maximum 2 oldalban.
 2. Döntő: a döntőbe a legjobb 8-12 csapat jut, ahol először egy intenzív képzésen vesznek részt, majd lehetőséget kapnak, hogy szakmai zsűri előtt bemutassák működés közben a kifejlesztett játékukat.

A részletes pályázatkiírást, formai követelményeket a verseny weboldalán találjátok!

Díjazás

 • Fődíj: nettó 2 millió forint ösztöndíj
 • Különdíj: 1 millió forint ösztöndíj 
 • Tematikus különdíjak: 2 millió forint ösztöndíj

Időzítés

 • Regisztrációs határidő: 2021. február 28. éjfél
 • Online selejtező: 2021. február 22. – március 1.
 • Intenzív képzés a döntős csapatoknak: 2021. március 5.
 • 48 órás Design Sprint: 2021. március 6 – 7.
 • Online döntő: 2021. március 9.

Részvétel

Pályázatot nyújthat be valamennyi 3 vagy 4 fős csapat, amelynek minden tagja a 2020/2021. tanév 2. félévében a BME bármely Karának bármely teljes idejű vagy részidős alap-, mester-, vagy osztatlan képzésében részt vevő aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatója.

Kapcsolat

A versennyel kapcsolatos részletes információkat a verseny weboldal tartalmazza, további információkat a info@banktothefuture.hu címen lehet kérni.

Csapatom
A következő személyes adatok hiányoznak a csapat létrehozásához:
  Meghívó

  kéri, hogy legyél a csapat tagja.

  Elfogadod a meghívást?

  Résztvevők