MNB Oktatási Klub-BME Esetmegoldó Verseny 2022

MNB Oktatási Klub-BME Esetmegoldó Verseny 2022

Indulj az MNB Oktatási Klub-BME Esetmegoldó Versenyén és nyerd meg a 300 000 Ft-os fődíjat! A versenyen olyan 3-4 fős csapatok vehetnek részt, melynek minden tagja a 2022/2023. tanév első félévében a BME legalább egy karának valamelyik alap-, mester- vagy osztatlan képzésében aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik.

Érdekelnek az átfogó vállalati problémák? Szívesen vizsgálnád meg egy cég működését és segítenéd a menedzseri döntések előkészítését? Kipróbálnád magad egy szakértői team tagjaként? Ha nem félsz a megmérettetéstől, szervezd meg a csapatot és induljatok el az MNB Oktatási Klub-BME esetmegoldó versenyén!

 

Versenyleírás

A Magyar Nemzeti Bank Oktatási és Tudományos Kör Egyesület (a továbbiakban: MNB Oktatási Klub) szervezésében és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának (BME GTK) közreműködésével meghirdetésre kerül az MNB Oktatási Klub-BME Esetmegoldó Verseny a BME hallgatói számára.

A versenyre olyan diákok jelentkezését várják, akiket érdekelnek az összetett vállalati problémák, szeretnek csapatban dolgozni és szeretnék kipróbálni magukat menedzseri döntéselőkészítői és döntéshozói szerepben.

A versenyen olyan 3-4 fős csapatok vehetnek részt, melynek minden tagja a 2022/2023. tanév első félévében a BME legalább egy karának valamelyik alap-, mester- vagy osztatlan képzésében aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik.

A verseny két részből áll. A verseny kezdetének napján minden csapat megkapja a megoldandó esetet, aminek megoldására, és arról készült prezentáció és vezetői összefoglaló beküldésére 2-3 nap áll rendelkezésre. Ezen anyagok alapján a szakmai zsűri kiválasztja a döntőbe került csapatokat, akik a döntőben személyesen prezentálják megoldásukat és válaszolnak a zsűri kérdéseire. 
A kiadásra kerülő eset angol nyelvű, a megoldás dokumentumai és a döntőbeli prezentáció elsődleges nyelve a magyar, de leadható/megtartható angolul is.

Időzítés

 • Regisztrációs időszak: 2022. október 17-31.
 • Regisztrációs határidő: 2022. október 31. 23:59
 • Az eset kiadása: 2022. november 4.
 • Eset megoldásának időtartama: 2022. november 4-6.
 • Eredmény a döntőbe jutásról: 2022. november 9.
 • Döntő: 2022. november 15.

Díjazás

 • Fődíj: 300.000 Ft
 • Különdíjak összesen 400.000 Ft értékben

Részvétel

A versenyre a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen 2022/2023. tanév 1. (őszi) félévben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, alapképzésben (BA/BSc), mesterképzésben (MA/MSc), osztatlan képzésben, illetve doktori képzésben tanulmányokat folytató nappali vagy levelező munkarendű hallgatók vehetnek részt három (3) vagy négy (4) fős csapatban.

Kapcsolódó dokumentumok

A verseny részletes szabályzatát ide kattintva lehet elérni.

Kapcsolat

A versennyel kapcsolatos szakmai és részvételt érintő kérdéseket a protokoll@mnboktatasiklub.hu e-mail címre, a technikai kérdéseket a support@ecosim.hu e-mail címre várjuk.

Csapatom
A következő személyes adatok hiányoznak a csapat létrehozásához:
  Meghívó

  kéri, hogy legyél a csapat tagja.

  Elfogadod a meghívást?

  Résztvevők